Accommodaties

We hebben verschillende accommodaties, van boerderijwoning tot pipowagen. Onze accommodaties zijn verassend leuk ingericht. Het spreekt voor zich, dat wij met veel zorg en aandacht onze accommodaties onderhouden.

boerderijwoning

Boerderijwoning

Deze stijlvol ingerichte boerderijwoning is geschikt voor 6 personen. De woning is in 2019 geheel gerenoveerd en beschikt over een zeer hoog afwerkingsniveau. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende akkers. De woning beschikt oa over een luxe keuken, badkamer met sauna, sfeervolle gashaard en een terras op het zuiden

Camping de Boshoek Chalet A

Chalet A

Chalet A is een sfeervol ingerichte 4 persoons chalet. Gelegen in een hoogstam appelboomgaard. De chalet is heerlijk licht en omgeven door groen. 

chalet b

Chalet B

Chalet B is een sfeervol ingerichte 5 persoons chalet. Gelegen in een hoogstam appelboomgaard. De chalet is heerlijk licht en omgeven door groen. 

chalet c voorzijde met schommel

Chalet C

Chalet C is een sfeervol ingerichte 5 persoons chalet. Chalet C ligt op een zonnige plaats tegenover een speeltuintje. De chalet is heerlijk licht en omgeven door groen.

Camping de Boshoek Chalet D

Chalet D

Chalet D is een sfeervol ingerichte 6 persoons chalet met veranda. Lekker loungen onder de veranda, gegarandeerd extra lang buitenplezier.

Camping de Boshoek Chalet E

Chalet E

Chalet E is een sfeervol ingerichte 6 persoons chalet met veranda. Lekker loungen onder de veranda, gegarandeerd extra lang buitenplezier

pipowagen met haag buitenkant

Pipowagen

De droom van ieder kind overnachten in een echte pipowagen. Deze pipowagen staat garant voor een sfeervolle vakantie. Hij is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen.De pipowagen is gelegen op een zonnige plaats, dichtbij het toiletgebouw en het speelveld.