Sfeervol kamperen in Zeeland
Sfeervol kamperen in Zeeland
Sfeervol kamperen in Zeeland

Omgeving

Camping de Boshoek ligt aan een rustige binnenweg, tussen Serooskerke, Vrouwenpolder en Oostkapelle. In een straal van ca. 3 km bevinden zich de stranden van Oostkapelle, Vrouwenpolder, deze stranden zijn uitgeroepen tot de schoonste van Nederland. Het Veerse meer en natuurgebied Oranjezon liggen eveneens op ca. 3 km afstand.

Fietsen

In Walcheren kunt u heerlijk fietsen. Het landschap is beschut en gevarieerd. Fietstochten lopen door de vele binnenwegen naar allerlei pittoreske dorpjes of langs de kustlijn van maar lieftst 22 km. Door de centrale ligging is camping de Boshoek een uitstekend startpunt voor uw fietstocht.

Fietsen huren

Wij werken samen met rijwielshop de Driehoek. Wanneer u fietsen wilt huren tijden uw verblijf op camping de Boshoek, kunt u bij hem fietsen bestellen. Rijwielshop de Driehoek levert de fietsen bij ons af en haalt ze ook weer op.

Rijwielshop De Driehoek te Serooskerke

+31 118 59 1809

dedriehoek@solcon.nl

 

 

Steden

Middelburg is een gezellige stad, waar het leuk winkelen is. Het kent een rijke historie. Een stadswandeling is zeker de moeite waard.

Vlissingen staat bekend om zijn boulevard.

Veere is een middeleeuws stadje. Elk huis of gebouw ademt een historische sfeer uit. Veere heeft een jachthaven midden in het stadje. Vanuit Veere kunt u ook een rondvaart maken over het Veerse Meer en genieten op het water. Dit stadje is een bezoekje meer dan waard.

Domburg is de oudste badplaats. Het gezellige centrum telt vele terrasjes en winkeltjes. Domburg grenst aan de Manteling, een uniek natuur, - en wandelgebied.

Attracties

In Zeeland hoeft u zich nooit te vervelen. Er zijn ontzettend veel leuke attracties van een dagje uit met de kids tot heerlijk ontspannen in een welness resort. Neem een kijkje op de website van Dagattracties Zeeland voor het volledige aanbod.

Omgeving

Dicht bij het strand en de zee