Over ons

oude foto boerderij

Het ontstaan van camping de Boshoek

Al sinds 1980 is onze minicamping de Boshoek te vinden in Serooskerke. De moeder van Jan-Peter startte met de minicamping in de naastgelegen boomgaard van het akkerbouwbedrijf. In 2005 namen wij, Jan-Peter en Sonja, het bedrijf over en zijn daarmee de vierde generatie in het familiebedrijf. Inmiddels is de minicamping uitgegroeid naar 25 eenheden en beschikken we over een aantal chalets, een pipowagen en een vakantiewoning. Deze vakantiewoning was eerst de boerderijwoning waar wij zelf in woonden. De woning is helemaal gerenoveerd en wordt nu verhuurd.

pony

Een inkijkje in het boerderijleven

Door elk jaar wat te investeren, proberen we met de tijd mee te gaan, zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer en het karakter van de camping. We streven naar verbetering in combinatie met energieneutraal en duurzaamheid, zowel op akkerbouw als op de camping. Een ontspannen vakantie staat daarbij centraal. Voor de gezinnen met jonge kinderen organiseren we activiteiten zoveel mogelijk op een natuurlijke manier, zoals een kampvuurtje, het voeren van de dieren of ponyrijden. Zo krijgen de kinderen een inkijkje in het boerderijleven.

“Wij vinden het belangrijk dat Camping de Boshoek een sfeervolle camping is, waar jong en oud zich thuis voelt.”

toiletgebouw
tentplaats
Sonja
Jan-Peter

Kennismaken

Als u bij ons op de minicamping komt, ziet u Sonja het meest. Zij is het gezicht van de camping. Jan-Peter is vooral van de akkerbouw, maar helpt waar nodig op de camping. Jan-Peter en Sonja hebben ook twee kinderen, Femke en Stan, inmiddels al jongvolwassenen. Maak gerust eens een praatje met ons, we vertellen graag meer over de camping, de omgeving of over de akkerbouw. We zien ernaar uit om u te mogen ontmoeten op onze minicamping! 

Ontspan en geniet...

Boek uw verblijf online