Arrangementen

Voor 2024 hebben we een aantal leuke arrangementen samengesteld. De prijs is op basis van twee personen, een kampeermiddel, warm water, elektriciteit op de dagen dat u aanwezig bent en wifi.

zonsopgang strand

Bloesem arrangement

Na de lange, donkere wintermaanden is het eindelijk lente. Met het bloesemarrangement kunt u optimaal genieten van de eerste warme zonnestralen, de rust en de ontluikende natuur. Het arrangement is van 22 maart t/m 8 mei. De prijs is €625,-. Op basis van twee personen. Vul bij het online boeken de juiste datums in en het arrangement wordt automatisch berekend.

przewalskipaard

Hemelvaart-Pinksteren arrangement

Het Hemelvaart-Pinksterarrangement is geldig van 8 mei t/m 21 mei. De prijs is € 355,- op basis van 2 personen. Vul bij het online boeken de juiste data in en het arrangement wordt automatisch berekend.

duinen met pad

Hemelvaart-Pinksteren-Fronleichnam arrangement

Het Hemelvaart-Pinksteren-Fronleichnam arrangement is van 8 mei tot 2 juni. De prijs is € 615,- op basis van twee personen. Vul bij online reserveren de juiste datums in het arrangement wordt automatisch berekend.

duinen

Gratis twee dagen vakantie!

In de periode van 1 april tot en met 8 mei 2024 en in de periode van 16 september tot en met 31 oktober 2023 krijgt u bij een verblijf van 14 dagen op een kampeerplaats twee dagen gratis.

seaside foto

Nazomer arrangement

Kom genieten van de nazomer in Zeeland en boek bij ons een naseizoenplaats. We hebben een naseizoenplaats op locatie 1 en 2. De periode is van 1 september t/m 31 oktober. De prijs is € 645,- op basis van 2 personen.